Πλευσις Μονωτική

Λύσεις θερμομόνωσης, πυροπροστασίας και ακουστικής από -200οC έως + 1260οC

Η εταιρεία “Πλεύσις Μονωτική”  έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και προμήθεια μονωτικών, βιομηχανικών, δομικών και πυράντοχων υλικών. Κατέχει ηγετική θέση στους τομέα της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και των εφαρμογών δικτύων Η/Μ εγκαταστάσεων.

Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί τομείς έχουν μεμονωμένους παράγοντες ανάπτυξης και καθένας τους απαιτεί εξειδικευμένη υποδομή, δεξιότητες και τεχνογνωσία. Η ανάπτυξη σε αυτούς τους τομείς της αγοράς είναι ο στρατηγικός στόχος της εταιρείας με στόχο την συνεχή ενημέρωση και επαφή με τους πελάτες, τη μόνιμη και διαρκή παρακαταθήκη προϊόντων και την υποστήριξη από τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι επιλεγμένα με γνώμονα την ποιότητα, την αποδοτικότητα και την καινοτομία και βρίσκουν εφαρμογή σε εύρος θερμοκρασίας από  -200οC έως + 1260οC.

Είμαστε αποκλειστικοί εκπρόσωποι και διανομείς του οίκου PAROC, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς πετροβάμβακα στην Ευρώπη και μέρος του ομίλου Owens Corning, παγκόσμιου ηγέτη παραγωγής μονωτικών υλικών. Τα προϊόντα PAROC διακρίνονται διεθνώς τόσο για την υψηλή τους ποιότητα όσο και για το εύρος των εφαρμογών τους στους τομείς της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας και των Κατασκευών όπου απαιτείται μόνωση υψηλής απόδοσης.

Εκπροσωπούμε και διανέμουμε τα προϊόντα του Ιταλικού οίκου L’Isolante K-Flex, που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά θερμομονωτικών και ηχομονωτικών ελαστομερών. Τα προϊόντα K-Flex χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία και βρίσκουν εφαρμογή στους τομείς της βιομηχανίας, των κατασκευών, εγκαταστάσεων HVAC, ναυτιλίας, ηλιακών, ηχομόνωσης και πυρασφάλειας.   

Είμαστε εκπρόσωποι και διανομείς του οίκου Klevers, του μεγαλύτερου παραγωγού υαλοϋφασμάτων στη Γερμανία και ενός από τους ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς. Τα τεχνικά υαλοΰφάσματα Klevers χρησιμοποιούνται σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας έως 1200°C.

Προσέγγιση Έργων

Προσεγγίζουμε κάθε έργο από την αρχή, εξασφαλίζοντας να ληφθούν υπόψη όλα τα προϊόντα που απαιτούνται σύμφωνα με τους κανονισμούς. Καθώς οι νέες νομοθεσίες στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, διαμορφώνουν συνεχώς υψηλότερες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας. Η εταιρεία Πλεύσις Μονωτική σε συνεργασία με τους οίκους που εκπροσωπεί, προσφέρει συνεχής ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη για τα πιο πρόσφατα προϊόντα . Έτσι παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις εφαρμογές που απαιτούν  πυρασφάλεια, αποδοτική θερμομόνωση και ακουστική άνεση. 


Σε μια εποχή που οι κανονισμοί, τα περιβαλλοντικά ζητήματα και οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές, παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και ενημερωνόμαστε για την εξέλιξη της τεχνολογίας, ώστε να εξυπηρετούμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σε καινούρια υλικά και τρόπους εφαρμογής.


Ενημέρωση

Η Πλευσις Μονωτική σε συνεργασία με κάθε επιχείρηση, έχει τη δυνατότητα να οργανώσει παρουσιάσεις με σκοπό την ενημέρωση των μελετητών, των μηχανικών και των εγκαταστατών σχετικά ά τις προδιαγραφές, τη λειτουργικότητα και την πιστοποίηση των προϊόντων της.

Συνεργασίες

Η Πλευσις Μονωτική είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ) που υποστηρίζει τη διαμόρφωση/υποστήριξη προδιαγραφών και προτύπων πυροπροστασίας ώστε να αποτρέπονται/μειώνονται οι απώλειες ζωής και περιουσίας από τη φωτιά στις κατασκευές και συμμετέχει σε διαβουλεύσεις σχετικά με την κατάρτιση νόμων, αποφάσεων και κανονισμών προδιαγραφών πυροπροστασίας και μηχανισμού τήρησής τους.

Επίσης, η Πλευσις μονωτική είναι μέλος της WIMA (Worldwide Industrial & Marine Association) που έχει σαν σκοπό την καθιέρωση και προώθηση ενός καινοτόμου δικτύου πιστοποιημένων εταιρειών ναυτιλιακών δραστηριοτήτων με δυνατότητες παγκόσμιας εξυπηρέτησης, καλύπτοντας επιτυχώς κάθε κλάδο της ναυτιλίας.

Στόχος μας

Η αναγνώριση και η επιβράβευση των προσπαθειών μας φαίνεται μέσα από την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ερευνούμε και να μελετούμε τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και ενημερωνόμαστε για την εξέλιξη της τεχνολογίας, ώστε να εξυπηρετούμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σε καινούρια υλικά και τρόπους εφαρμογής.

Επισκεφτείτε μας 

Η Πλεύσις Μονωτική βρίσκεται σε ιδιόκτητα γραφεία και κύρια αποθήκη στον Πειραιά σε μια πλήρως εξοπλισμένη έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων εξασφαλίζοντας σύντομους χρόνους παράδοσης, μέγιστη ευελιξία στο χειρισμό των παραγγελιών και συνεχής ποιοτικό έλεγχο.  


Design Escapes
© ΠΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΩΤΙΚΗ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Βρείτε μας

  • Πολυδεύκους 23-25 & Αγίου Φιλίππου, 18545 Πειραιάς, Ελλάδα
  • +30 210 4131143 - +30 210 4612015 

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social